Vic reparteix un dossier als comerciants per facilitar la seva tasca

Es tracta d'una eina informativa per fomentar la qualitat i la innovació en el sector comercial de la ciutat

M. Carme Bover i les tècniques de comerç entreguen el dossier a una comerciant del Remei.
M. Carme Bover i les tècniques de comerç entreguen el dossier a una comerciant del Remei. | Aj. de Vic
Redacció
10 d'octubre del 2018
L'Ajuntament de Vic repartirà una guia d'acompanyament als establiments per millorar la seva tasca. Tal com informen en una nota, aquest dossier dona resposta a aspectes com la normativa que s'aplica, els horaris de recollida comercial de residus, les bonificacions i ajudes destinades al comerç o l'associacionisme comercial, entre altres.

"L'objectiu de la regidoria de Comerç és acompanyar els comerciants per aconseguir un comerç sòlid, innovador, professional i de qualitat, amb una oferta diferenciada", explicava durant la presentació la regidora de Comerç de l'Ajuntament de Vic, M. Carme Bover. Per assolir aquest objectiu s'han posat a la seva disposició un seguit d'eines i programes, treballades amb l'associació Vic Comerç i de Creacció, com els recursos per dinamitzar barris i carrers, subvencions de diferent tipus, el programa Reempresa o les actuacions en els locals buits.

La tècnica de Comerç, Lourdes Clota, ha detallat que aquest dossier recull les necessitats i demandes dels comerciants, tant dels que ja tenen el negoci en funcionament com d'aquells que tenen previst obrir-ne un. "Amb el dossier de benvinguda volem que tinguin tota la informació en un sol document, que ha de ser una eina viva i oberta a ser actualitzada".

Les dinamitzadores comercials de l'Ajuntament de Vic ha començat a repartir els primers exemplars del dossier als establiments del barri del Remei, i en els propers mesos ja s'hauran fet arribar a tots els comerços de la ciutat.
Arxivat a