Sant Tomàs

Sis medalles d'or, dues de plata i una de bronze per als esportistes de Sant Tomàs als Special Olympics

Els usaris de l'entitat tornen com a campions en natació i subcampions en bàsquet i en futbol

per Redacció, 10 d'octubre de 2018 a les 11:31 |
Els guanyadors en natació | Sant Tomàs
Els esportistes de Sant Tomàs han tornat dels Special Olympics (de La Seu d'Urgell i Andorra la Vella) amb unes quantes medalles. A més d'estar molt contents, han arribat a Osona amb sis medalles d'or, dues de plata i una de bronze, a més de medalles de participació. Tal com expliquen en una nota, en els esports individuals, destaquen les medalles aconseguides en natació: 6 medalles d'or i 1 de plata.

En categoria femenina, Imma Campdelacreu va aconseguir 2 medalles d'or en les especialitats de 25 metres braça i 25 metres crol; i Anna Pueyo va guanyar l'or en els 50 metres crol i va tenir medalla de participació en els 25 metres esquena. En categoria masculina, Joan Mateu va guanyar 2 medalles d'or en els 50 metres crol i en els 50 metres braça; Enric Campdelacreu va aconseguir l'or en els 25 metres crol i va tenir medalla de participació en l'especialitat de 25 metres esquena. David Cluselles va guanyar la medalla de plata en els 25 metres braça i va tenir medalla de participació en els 25 metres papallona.


Pel que fa al bàdminton, els tres esportistes del Club CAR que competien van aconseguir medalla de participació: Sílvia Tuneu va quedar en quart lloc, Marta Verdaguer en cinquè i Sergi Voltà va ser sisè. La seva monitora va ser la Berta Fontanet.

Quant als esports d'equip, en bàsquet el Club CAR-Club Bàsquet Vic va quedar subcampió i es va endur la medalla de plata. Els esportistes que integren l'equip són Xevi Casellas, Sergi González, Paco i Alberto Martin, Núria Molas, Elisabet Montilla, Ivet Ramirez i Sílvia Sallent, i l'entrenador és en Pol Quílez.

En futbol, el Club CAR-UE Tona va quedar subcampió i va aconseguir la medalla de plata i el Club CAR-AEC Manlleu va quedar en tercer lloc i va guanyar la medalla de bronze. L'equip del Club CAR-UE Tona el formen Roger Malavé, Àlex Masoliver, Joan Perelló, Àlex Tarter, Jaume Vila, Albert Vilardell i Kamal El Yachou. L'entrenador és Toni Canet. D'altra banda, l'equip del Club CAR-AEC Manlleu l'integren Quico Castro, Joan Cunill, Joan Manel Guerrero, David Martínez, Jordi Martínez, Anna Molina i Quico Riera. L'entrenador és Marc Llobera.

Pel que fa a l'hoquei interior, el Club CAR-Patí Voltregà va quedar en quart lloc i es va endur medalla de participació. L'equip està format per Carles Baucells, Albert Corominas, David Hernàndez, Anna i Laura Molas, Arnau Oriol Gil Sayol, Marta Vaqué i Arnau Vila. I les entrenadores són Arcangela Clemente i Susanna Azaustre.


I en petanca, els dos equips de Sant Tomàs que participaven van aconseguir medalles de participació. L'equip Omega, format per Josep Maria Planàs, Miquel Ramon i Jordi Viñas, va quedar en quart lloc; i l'equip Lambda, format per Jordi Franquesa i Toni Soler (amb la baixa d'última hora d'en Josep Maria Sanglas per malaltia) va quedar en cinquè lloc. Els entrenadors de petanca són Eloi Garcia i Jordi Tió.

Els Jocs Special Olympics tenen com a principal objectiu el foment de la pràctica de l'esport i d'altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d'integració social.
 

L'equip subcampió bàsquet Club CAR-Club Bàsquet Vic Foto: Sant Tomàs

 

Participació