SORTEIG d'una invitació doble per a una pel·lícula del Festival Protesta

Cartell de l'edició d'enguany
Cartell de l'edició d'enguany
Redacció
10 d'octubre del 2018
Actualitzat el 15 d'octubre a les 11:43h
El Festival Protesta arriba el proper 19 d'octubre amb més 15 llargmetratges, nou dels quals són estrena absoluta a Catalunya i sis a l'Estat espanyol. Osona.com i el Festival Protesta de Vic sortegen una invitació doble per anar a veure una de les pel·lícules del certamen. 

Els films que es poden escollir en el formulari són: Beauty and the dogs (estrena a Catalunya i es projecta a Barcelona), Quest (estrena a l’Estat espanyol), Freedom for the wolf (estrena a Catalunya), Winnie (estrena a l’Estat espanyol), Pompoko (cinema infantil), Half the picture (estrena a l’Estat espanyol), Metropolis, Safari, The devil we know (estrena a l’Estat espanyol), Watani my homeland, A woman captured (estrena a Catalunya), A mother brings her son to be shot (estrena a l’Estat espanyol).

El termini per participar al sorteig es tancarà aquest dimecres, 17 d'octubre, a les 12 del migdia. El mateix dia es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Consulta els horaris de la projecció dels films del Festival Protesta 2018

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per una de les pel·lícules.

- El termini per participar al sorteig es tanca el dimecres 17 d'octubre a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.