SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Per si no ens tornem a veure» a Calldetenes

Els dos protagonsites de l'espectacle són Alícia Serrat i Marc Sambola
Els dos protagonsites de l'espectacle són Alícia Serrat i Marc Sambola
Redacció
10 d'octubre del 2018
Per si no ens tornem a veure arriba el proper 13 d'octubre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta d'un espectacle de teatre musical que narra la història de dos prínceps que es veuen obligats a casar-se, quan no en tenen cap intenció. Tots dos dugen amb una identitat falsa per descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una i altra vegada d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 64 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà aquest dilluns, 15 d'octubre, a les 12 de la nit. L’endemà dimarts, 16 d'octubre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

 Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 15 d'octubre a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.