Instal·len tretze minideixalleries a la Vall del Ges, Orís i Bisaura per facilitar el reciclatge

La iniciativa del consorci complementa el projecte de contenidors per la recollida d'oli vegetal usat

Manel Romans, president del consorci, ha revisat la insta·lació de les noves minideixalleries.
Manel Romans, president del consorci, ha revisat la insta·lació de les noves minideixalleries. | Aj. de Torelló
Redacció
08 d'octubre del 2018
El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha instal·lat de 13 minideixalleries que tenen per objectiu acostar i facilitar el reciclatge de petits residus que es poden generar dins l'àmbit domèstic. Estan instal·lades en diferents punts dels municipis de Torelló (4), Sant Vicenç de Torelló (3), Orís (1), Sant Quirze de Besora (2), Santa Maria de Besora (1), Montesquiu (1) i Sora (1).

Al nou servei de minideixalleries els ciutadans poden reciclar CD's i DVD's, cartutxos de tinta, aparells elèctrics i electrònics petits, piles i bateries i bombetes led i de baix consum. Tots aquests residus, fins al moment, només podien ser correctament gestionats a través del servei mancomunat de la deixalleria de la Vall del Ges, de Torelló.

D'aquesta manera es completa el projecte de foment del reciclatge que es va iniciar a principis de setembre amb la col·locació de contenidors per la recollida d'oli vegetal domèstic usat. La totalitat del projecte ha estat finançat a través de l'ajut de Meses de Concertació de la Diputació de Barcelona.
Arxivat a