Un empresari de Manlleu i familiars, detinguts en el cop policial contra delictes econòmics

Els Mossos van detenir Miquel Altimiras, la seva dona i dos germans aquest dimecres, tal com avança "El 9 nou"

Els Mossos a l'empresa ITEX S.L. de Manlleu
Els Mossos a l'empresa ITEX S.L. de Manlleu | ACN
Redacció
05 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 8:25h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres l'empresari Miquel Altimiras, la seva dona i dos germans com a presumptes d'almenys una desena de delictes econòmics, segons avança El 9 nou d'aquest divendres. L'operació es va portar a terme aquest dimecres al matí i els Mossos de la unitat de blanqueig de capital i delictes socioeconòmic van fer registres arreu de Catalunya.

Es van detenir 6 persones i es van fer 5 registres a Vic, Manlleu, Manresa, Rubí i Barcelona. En el cas de Manresa, tal com avança El 9 nou, es va detenir Ferran Busquet, responsable d'una gestoria a la ciutat. Està previst que aquest divendres passin a disposició judicial. El cas està sota secret de sumari.

Detinguts el 2017 al Club Patí Vic

Precisament, tant Altimiras com Busquet van ser detinguts l'abril del 2017 per irregularitat en el Club Patí. Altimiras en va ser president fins el 2016 i Busquet administrador. Els Mossos d'Esquadra puntualitzen que l'entitat no està vinculada en cap cas de blanqueig de capital.

Tal com es pot veure en les imatges, els Mossos van entrar a l'empresa ITEX S.L a Manlleu. Tal com explica el periòdic, actualment hi té domicili l'empresa Matalgen Osona SL, que li va donar nom un dels germans d'Altimiras.
 

Els Mossos a l'empresa ITEX S.L. de Manlleu Foto: ACN

Arxivat a