Ester Pujol serà la nova editora d'Enciclopèdia Catalana

La manlleuenca relleva Iolanda Batallé

Ester Pujol
Ester Pujol | TV3
Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:43h
L'editora Ester Pujol s'ha incorporat al Grup Enciclopèdia Catalana com la nova directora editorial de la Divisió de llibreries. D'aquesta manera, el grup vol reforçar les seves línies tradicionals d'edició ja existents i crear-ne de noves, trobar nous lectors i ampliar l'oferta de la producció cultural catalana.

La trajectòria de Pujol sempre ha estat vinculada a l'edició, es va iniciar amb Columna, va ser directora editorial del Grup 62, i ha treballat els darrers anys d'assessora i editora externa de grans grups com Penguin Random House i editorials com Comanegra i Sembra Llibres, ha informat aquest dijous Enciclopèdia Catalana en un comunicat.

El president del Grup Enciclopèdia Catalana, Xavier Cambra, destaca que amb aquesta incorporació es fa "una clara aposta per penetrar de manera decidida en el mercat del llibre en català", i la voluntat de créixer amb noves propostes editorials i estratègiques en el sector, que acompanyin les existents La Galera, :Rata_, Bridge, Catedral i Enciclopèdia. La manlleuenca substituirà Iolanda Batallé, ratificada com a nova directora de l'Institut Ramon Llull.
Arxivat a