Osonament inaugura el BioArtCafè aquest divendres

L'espai combinarà la cafeteria i exposicions periòdiques d'obres d’artistes vinculats a l'entitat

Imatge del BioArtCafè.
Imatge del BioArtCafè. | Adrià Goula
Redacció
04 d'octubre del 2018
Aquest divendres, s’inaugurarà el BioArtCafè d’Osonament. Es tracta d'un espai de cafeteria obert a la ciutadania que gestiona Areté, l'empresa d'economia social de l'entitat. A més de cafeteria, també és un espai per a exposicions periòdiques d’obres d’artistes vinculats a Osonament. Els productes que s’hi ofereixen són adquirits en establiments de proximitat i de productors locals de la comarca d’Osona, promovent així la producció a km0. 

També es promociona la salut oferint aliments frescos i mínimament processats. Així mateix, des de l’entitat es contribueix a la sostenibilitat de l’entorn convertint en compost el residu orgànic, que s’utilitza per als horts d’Osonament.

L’acte d’inauguració, que és a les 17.30h, comptarà amb la presentació del llibre “Antologia de escritores amigos”, a càrrec de la seva autora, Dolors López i inauguració de l’exposició “Otras navegaciones”, de Gustavo Grünig. L’acte, que forma part de la programació del Dia Mundial de la salut Mental a Osona, està obert a tota la ciutadania. Després de la inauguració del projecte que ha rebut el suport de l’Obra Social de la Caixa, hi haurà portes obertes a l'edifici.
 
Arxivat a