​Un militar espanyol i una independentista es casen a Centelles

Els dos pensen molt diferent, però ho van trampejant, expliquen a RAC1

Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 8:31h
L'Alexis i la Maribel, el dia del seu casament
L'Alexis i la Maribel, el dia del seu casament | RAC1
Catalunya està dividida? El procés independentista ha fragmentat famílies senceres com argumenten alguns partits? No sembla ser el cas de l’Alexis, un militar canari de 30 anys, destinat a Sant Climent Sescebes, i la Maribel, una noia de 34 anys de Centelles.

Els dos es van casar el passat 15 de setembre a Osona, segons van explicar ells mateixos ahir al programa Islàndia, que presenta Albert Om. La unió es va immortalitzar amb una fotografia  on se’l veu a ell embolicat amb la bandera espanyola i a ella, amb l’estelada.“La foto amb l’estelada i la bandera espanyola va ser una idea del nostre fotògraf de boda. Hi ha gent que va traient llaços grocs..., doncs nosaltres ens unim en matrimoni, amb ideologies diferents”, van explicar a la ràdio.

L’Alexis no està a favor de la independència de Catalunya; la seva bandera, diu, és l’espanyola. Ella, en canvi, és independentista. De moment, però, sembla que van solucionant totes les discussions que tenen per tenir ideologies tan diferents, però els preocupa com pot afectar tot plegat el seu fill.

“Quan l’Alexis va venir a viure amb mi jo tenia l’estelada al balcó. La vaig haver de treure perquè s’havia fet malbé”. Ara, de moment, no hi ha cap bandera. 

 
Arxivat a