SORTEIG de dues entrades dobles per a l'obra «Taxidermia de un gorrión» a Calldetenes

Lloll Bertran actuarà el 7 d'octubre a Calldetenes
Lloll Bertran actuarà el 7 d'octubre a Calldetenes | Promocional
Redacció
04 d'octubre del 2018
Taxidermia de un gorrión arriba el proper 13 d'octubre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. L'obra narra la trobada fictícia entre Camile Schultz, una reportera especialitzada a fotografiar animals, i la gran estrella Edith Piaf. Una controvertida entrevista que es convertirà en una autèntica dissecció sobre l'origen, la naturalesa i la necessitat de creure i crear mites. Un viatge emocional i musicals entre el naixement i ocàs d'una estrella.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 72 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà aquest diumenge, 7 d'octubre, a les 12 de la nit. L’endemà dilluns, 8 d'octubre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

 Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:

Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 1 d'octubre a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.