Més de 340 persones, a la caminada de la gent gran a Vic

L'activitat fomenta un estil de vida saludable entre la gent gran i s’inclou en la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat

Participants i autoritats a la caminada d'aquest dimecres.
Participants i autoritats a la caminada d'aquest dimecres. | Aj. de Vic
Redacció
03 d'octubre del 2018
Aquest matí més de 340 persones han participat a la caminada de la Diada Internacional de la Gent Gran, que ha sortit de l’Atlàntida per finalitzar al parc Xavier Roca i Viñas. Els participants han pogut recórrer tres recorreguts de diferent llargada, en funció de l’estat físic dels participants: un passeig de 500 metres, un recorregut de 3 quilòmetres o un de més llarg, de 5 quilòmetres. Tots ells provenen dels grups d’activitat física de la gent gran i dels grups d’entrenament de la memòria de l’Ajuntament de Vic, el casal cívic de Vic Mossèn Guiteras i el casal de gent gran de Vic (La Rambla).

El regidor d’Esports, Titi Roca, i el de Benestar i Família, Àlvar Solà, han acompanyat els participants en la sortida de la caminada, que forma part de la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat. Roca ha recordat que “l’objectiu de la caminada és fomentar un estil de vida saludable entre la gent gran”. L’activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament de Vic amb la col·laboració de Creu Roja Osona, Guàrdia Urbana, Protecció Civil de Vic i el Servei Municipal de Salut.
Arxivat a