La Farga reestructura les societats mercantils del grup en una única marca

El nom que representa la companyia arreu és La Farga Your cooper solutions SA i permet simplificar l'estructura operativa

Inka Guixà amb el seu pare Oriol Guixà
Inka Guixà amb el seu pare Oriol Guixà | La Farga
Redacció
03 d'octubre del 2018
La Farga ha canviat l'organització empresarial i ha unificat totes les societats mercantils del grup metal·lúrgic en una única, La Farga Your cooper solutions SA. En un comunicat, l'empresa de les Masies de Voltregà ha informat que el nom de la societat – que inclou Corporació Metalúrgica Catalana, La Farga Lacambra, La Farga Tub, La Farga Rod, La Farga Tertub AIE, Hidroelèctrica del Voltregà, La Farga Intec i Metalúgica Catalana – respon a la marca amb què es coneix internacionalment la companyia. 

Segons la directora general, Inka Guixà, la unificació ha de permetre "agilitzar" el funcionament operatiu, millorar el posicionament de la marca, i "adaptar l'estructura empresarial als nous temps". L'any 2017 La Farga va assolir un volum de negoci de 1.019 MEUR, un 32% més que el 2016. L'empresa ha assenyalat que aquest canvi no implica cap modificació a nivell productiu, ja que se seguiran produint els mateixos productes. 

La Farga és un grup holding familiar amb més de 200 anys d'història que fabrica i comercialitza productes de coure i els seus aliatges per als mercats elèctrics, d'envasos metàl·lics, ferroviari, conductors, tubs, massissos i conductors especials.