El Circuit d'Osona corona els primers campions de la Promovelocitat

Dani Viñas, Pablo Baiget i Iu Silva aconsegueixen el títol a les seves respectives categories

Sortida de la PromoRACC3
Sortida de la PromoRACC3 | J.M. Oliver
Redacció
02 d'octubre del 2018
El Circuit d'Osona va acollir aquest diumenge, 30 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat, l’última per a les categories PromoRACC Elèctric i PromoRACC3, i la penúltima per a la resta. Hi van participar 28 pilots. En total, es van disputar sis curses, dues per a cada categoria, agrupades de la següent manera: PromoRACC1-PromoRACC2, PromoRACC3 i PromoRACC Elèctric.

En la PromoRACC-1 2 Temps, victòria de Pau Alsina (Mc Segre) que es va imposar a les dues curses. El podi a les dues mànegues va ser el mateix: Jordi Losada, segon, i Ian Varo, tercer. Varo se situa d’aquest manera al capdavant del campionat en una classificació molt ajustada i que no es decidirà fins a l’última cursa a Calafat, el 7 d’octubre.

També va aconseguir una doble victòria el líder de la PromoRACC-1 4 Temps, Uriel Hidalgo (Mc Circuit Móra). El pilot té a tocar el títol, que només li podria arravatar Paola Ramos, que va quedar segona al Circuit d’Osona. El podi el va completar Marc Pedro.

Dani Viñas (Top 10 Riders) es va coronar a Vic, amb dues grans victòries que li han donat el títol de la PromoRACC-2 4 Temps a manca d’una cursa. Al podi el van acompanyar, per aquest ordre, Anthony Daniel Jr i Hugo Andreu.

A l’última cursa de PromoRACC3 es va imposar Joel Mora, que va compartir amb Pablo Baiget, tots dos pilots de la Simonety School, el primer i segon lloc a les dues mànegues. Amb aquest resultat, Baiget, que havia guanyat totes les curses fins avui, aconsegueix el campionat, i Mora, el subcampionat. Aymon Bocanegra els va acompanyar al podi del Circuit d’Osona.

Per últim, a la PromoRACC Elèctric, la categoria dels més petits, es va repetir el monòleg de tota la temporada: Iu Silva, nou campió, va guanyar les dues curses amb una gran superioritat, deixant els seus perseguidors a mig minut de distància. Arnau Leon i Ot Silva van quedar segon i tercer respectivament, un lloc que van repetir a la classificació final del campionat.