Deneguen l'entrada a Pep Musté per visitar els presos polítics a Lledoners

També han estat objecte de la prohibició Ramon Piqué i Carles Castellanos, històrics militants del moviment independentista

Pep Musté, en una imatge d'arxiu.
Pep Musté, en una imatge d'arxiu. | José M. Gutiérrez
Redacció
28 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:33h
Pep Musté no podrà accedir a la presó de Lledoners perquè se li ha denegat l'entrada. També han estat objecte de la prohibició dos històrics militants del moviment independentista més: Ramon Piqué i Carles Castellanos. Volien visitar el president d'Òmnium Jordi Cuixart. 

Tal com es pot llegir en el tuit de Poble Lliure, en el qual militen Musté i Piqué, "l'excusa" per denegar-los l'accés a la presó és la seva "trajectòria militant, represaliats, empresonats i torturats fa anys". En el missatge de Musté, explica que els hi han dit que "els unionistes estan a l'aguait". "Amb aquest gent al poder, cagada de por, no aconseguirem ni la República ni res". 

Cuixart va arribar a la presó de Lledoners el passat juliol. El president d'Òmnium fa gairebé un any que està empresonat de manera preventiva per ordre del Tribunal Suprem en el marc de la macrocausa contra el procés sobiranista.