SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «El secret de la Lloll» a Calldetenes

per Redacció, 28 de setembre de 2018 a les 00:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El secret de la Lloll arriba el proper 7 d'octubre d’abril a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta d’un conte teatralitzat sobre la història romàntica d'un comte francès i una cupletista catalana ple d'aventures, sorpreses i bogeries. La Lloll fa tots els papers de l'auca en un espectacle fresc i divertit.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 72 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà aquest dilluns, 1 d'octubre, a les 12 de la nit. L’endemà dimarts, 2 d'octubre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

 

 Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:

Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 1 d'octubre a les 12.00 de la nit.


- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.
 

 

Participació