Sant Hipòlit de Voltregà també tindrà una plaça dedicada a l'1-O

L'Ajuntament va engegar un procés participatiu per decidir el nom de la plaça del rehabilitat barri del Mallol

Imatge d'arxiu de l'ajuntament.
Imatge d'arxiu de l'ajuntament. | Aj. de Sant Hipòlit
Redacció
26 de setembre del 2018
Sant Hipòlit de Voltregà també tindrà una plaça U d'Octubre. S'inaugurarà el dia abans del primer aniversari de la celebració del referèndum per la independència. Aquesta és la decisió que han pres els veïns del municipi després d'escollir a través d'un procés participatiu quin era el nom que havia de tenir la nova plaça situada entre el carrer de l'Hospital i dels Sants Màrtirs, al rehabilitat barri del Mallol. Aquest és una de les sobres més important d'aquests darrers anys que s'emmarca en el pla de barris.

Es podien votar tres propostes: plaça dels Màrtirs, plaça Vista Alegre i plaça U d'Octubre. Aquesta darrera va ser la guanyadora amb 265 vots (més d'un 59%) dels vots emesos. La de Vista Alegre va obtenir 70 vots i la dels Màrtirs, 66. Hi van votar un total de 442 persones, un 15% de participació, de majors de 16 anys.

Per inaugurar el nou espai, s'ha programat un conjunt d'actes aquest diumenge, 30 de setembre, que començaran a les 6 de la tarda. Hi haurà una botifarrada popular i l'actuació musical de Joan Usart. I comptarà amb l'assistència, a més del consistori local que encapçala Hipòlit Serra, la delegada territorial de Govern de la Generalitat de Catalunya, Alba Camps, i el president del Consell Comarcal, Joan Roca.
 

Recompte dels vots Foto: Aj. de Sant Hipòlit de Voltregà