Manlleu instal·la nova senyalització turística peatonal

Col·loquen tretze fites perquè les persones visitin sobretot el centre de la ciutat

Un de les noves fites que s'han instal·lat a Manlleu.
Un de les noves fites que s'han instal·lat a Manlleu. | Aj. de Manlleu
Redacció
22 de setembre del 2018
Durant el mes d'agost l'Ajuntament de Manlleu han instal·lat 13 fites direccionals per a peatons, pensades per a les persones que visiten la ciutat. Estan ubicades a les zones d'aparcament, parades de bus i estació de tren.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, mostren un mapa del centre amb la ubicació dels principals equipaments municipals, així com diferents codis QR que redirigeixen a la pàgina web del SITUA'M (Mapes d'informació municipal) on s'hi pot trobar informació de les zones comercials, dels mercats setmanals, del patrimoni històric i industrial i de serveis d'hostaleria i restauració. Les fites volen ajudar al visitant a moure's sobretot pel centre de la ciutat.

L'Ajuntament remarca que s'ha treballat perquè l'element físic s'integri en l'entorn on va col·locat i sigui el màxim d'antivandàlic. El suport està realitzat a base de planxa d'acer. Aquesta senyalització ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona i la producció i muntatge l'ha realitzat l'empresa de Vic DILART, SL - Senyalització aplicada.
Arxivat a