​Isern renova la botiga del centre de Vic

L'establiment, de 910 m2 i dos pisos, ha ampliat totes les famílies de productes

La inauguració de la renovada i ampliada botiga d'Isern, aquest dijous.
La inauguració de la renovada i ampliada botiga d'Isern, aquest dijous. | Albert Alemany
21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:07h
Isern Electrodomèstics ha inaugurat la renovació i ampliació de la botiga de la rambla del Carme de Vic. Fins ara, l'establiment tenia un espai de 400 m2 i ara és de 910. Doblar l'espai suposa que també hi hagi més aparells. "El client ens pregunta cada cop més extensió de producte", explica Cristina Isern, remarcant que "s'han ampliat totes les famílies per donar millor cobertura".

"Abans podíem tenir 15 mòbils i ara en tenim 55", exemplifica. Precisament la secció de telefonia és una de les que ha crescut més, sobretot pel que fa a la protecció de l'aparell amb fundes i protectors de pantalla. També ha augmentat considerablement l'aparador de televisions i els productes de gamma blanca, com les neveres o rentadores. "Com més volum moguem, més bons preus podem oferir", conclou.

Amb l'ampliació de la botiga, també s'ha reforçat el servei tècnic, ja que s'ha habilitat un taller al centre de la planta baixa. L'establiment té dues plantes més i s'han contractat 5 persones més. Isern quantifica la inversió en 600.000 euros.
 

L'expositor de televisions. Foto: Albert Alemany


"També ampliem producte amb el tòtem interactiu", explica Isern. D'aquesta manera es combina el servei en línia i presencial, ja que el client pot consultar des de la botiga o en línia els productes que no hi son físicament. Aquest procés ja estava engegat a la nau de la carretera de Manlleu i ara arriba al centre de Vic. "La nostra idea és que hi ha un Isern a quan vulguis", conclou. A més, també s'ha habilitat un servei de punt de recollida d'altres compres d'Internet (com per exemple un jersei), ja que habitualment "és difícil que et trobin a casa".

Ramon Isern va obrir la primera botiga de venda i reparació d'aparells de ràdio a Roda de Ter el 1952. Trenta anys després, el 1982, va obrir l'establiment de la rambla del Carme de Vic, ampliant la varietat d'electrodomèstics, telefonia i informàtica. El 2010 ja es va renovar aquesta botiga i el 2012, es va inaugurar la nau de 1.800 m2 de la carretera de la Manlleu.
 

L'establiment consta de dos pisos. Foto: Albert Alemany

Arxivat a