Quinze persones de l'ADFO de Torelló participen en una jornada d'esport adaptat

Van pujar en embarcacions i alguns també van poder conduir-les

Els usuaris d'ADFO navegant.
Els usuaris d'ADFO navegant. | Aj. de Torelló
Redacció
20 de setembre del 2018
Quinze usuraris de l'Associació de Disminuïts Físics d'Osona (ADFO) de Torelló van participar la setmana passada en la primera jornada d'esport adaptat, que va tenir lloc a Sitges. La trobada estava organitzada per la Diputació de Barcelona i tècnics d'esports de l'Ajuntament van fer el seguiment i acompanyament dels participants.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, els usuaris van rebre una petita explicació a port (a l'Escola de Vela Adaptada de Sitges) i després van pujar a les embarcacions, acompanyats i guiats pel personal. Durant la sortida a mar, els usuaris d'ADFO Torelló van poder pujar en una llanxa a motor i en un petit veler tipus "Raquero". Alguns també van poder participar en la conducció de l'embarcació. La jornada va finalitzar amb un dinar al mateix Port d'Aiguadolç de Sitges.

Les jornades d'esport adaptat, dinamitzades per la Diputació de Barcelona, ofereixen la possibilitat d'apropar a grups de persones amb discapacitat una sèrie d'activitats físicoesportives desenvolupades al medi natural i que tenen un marcat caràcter lúdic i recreatiu. La següent activitat prevista en aquestes jornades d'esport adaptat serà un dia d'equinoteràpia, a Molins de Rei, el pròxim 18 d'octubre.

Usuaris de Torelló que van participar a la jornada de Sitges. Foto: Aj. de Torelló

Arxivat a