Vic

​Caixa d'Enginyers instal·la el seu primer caixer automàtic a Vic

Està situat a la rambla de l'Hospital i comparteix espais amb Mútua General de Catalunya

per Redacció , 19 de setembre de 2018 a les 10:29 |
També és la primera seu que hi ha a Osona. | Albert Alemany
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, ha inaugurat aquest setembre el seu primer caixer automàtic a Vic i Osona. Està situat a la rambla Hospital, al costat de l'oficina de Mútua General de Catalunya. De fet, es tracta d'una oficina "Avant", un sistema que és fruit de l'acord estratègic de Mútua General. D'aquesta manera, l'equip professional de la Caixa d'Enginyers comparteix espais amb la mútua.

Tal com expliquen en una nota, aquesta nou tipus d'oficina és la resposta de Caixa d'Enginyers al creixement de la demanda de servei que registra l'entitat. Amb aquesta oficina (també n'han inaugurat una a Manresa), es reforça la seva presència al territori que, des del 2008, ha sumat 16 noves oficines a Sant Cugat del Vallès, Girona, dues a Barcelona, Lleida, Tarragona, Mataró i Terrassa. D’aquesta manera ha anat estenent els seus serveis a noves zones per oferir una atenció personalitzada que complementi la seva aposta per la banca digital.

 

Joan Cavallé i Daniel Redondo amb l’equip de l’oficina de Caixa d’Enginyers a Vic, Àlex Gimenez (director) i Marc Coma (tècnic comercial). Foto: Caixa d'Enginyers

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació