Enxampen un conductor drogat i circulant a 200 km/h a la C-17

El dispositiu dels Mossos durant el Mercat de Música Viva tanca amb 80 positius en alcoholèmia o drogues

El conductor denunciat per un delicte contra la seguretat viària i per conduir a 200 km/h
El conductor denunciat per un delicte contra la seguretat viària i per conduir a 200 km/h | Mossos d'Esquadra
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:13h
Un dels controls de velocitat a la C-17 que van instal·lar els Mossos d'Esquadra en horari nocturn durant el Mercat de Música Viva va enxampar un cotxe circulant a 200 km/h. La velocitat màxima permesa és de 100 km/h i quan es va aturar el conductor va donar positiu en drogues. Així doncs, el van denunciar per un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor amb una velocitat penalment punible.

El dispositiu dels Mossos d'Esquadra durant el certamen va denunciar 11 conductors per conduir amb excés de velocitat. Els agents van realitzar dos controls a la C-17. A un altre conductor, se'l va denunciar per conducció temerària, atemptat contra els agents i no disposar de permís de conduir. Va fugir temeràriament d'un control que s'havia muntat a la C-153 després de negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

Vuitanta positius en alcoholèmia o drogues

Durant el dispositiu es van realitzar un total de 20 controls de drogo-alcoholèmia. En aquests, es van efectuar 982 lectures amb el resultat de 63 denúncies per alcoholèmies administratives, 9 conductors denunciats penalment per conduir amb una taxa superior a 0,60 mg/l en aire expirat, 8 denúncies per consum de drogues i 2 conductors denunciats penalment per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

Tal com expliquen en una nota, l'objectiu era garantir la seguretat i mobilitat als principals accessos de la ciutat de Vic, així com la realització de controls d'alcoholèmia, drogues i de velocitat a les principals vies d'accés i sortida del municipi.