La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, presideix el primer Consell de Direcció

Reunió del Consell de Direcció de la Delegació del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central
Reunió del Consell de Direcció de la Delegació del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central | DGGCC
Redacció
19 de setembre del 2018
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va presidir aquest dimarts al matí el primer Consell de Direcció de l'administració catalana a la Catalunya Central del seu mandat. A la reunió hi van assistir tots els directors i directores dels serveis territorials dels departaments de la Generalitat a la Catalunya Central.
 
Aquesta ha estat la primera trobada de l'òrgan transversal d'aquesta legislatura i ha servit per exposar el pla de mandat de la delegada, basat en enfortir, quantitativament i qualitativament, la presència de l'administració catalana al territori, en millorar l'eficiència en la gestió del Govern a la Catalunya Central i en diagnosticar i analitzar les necessitats específiques dels municipis i comarques a fi de donar resposta mitjançant la correcta implementació de polítiques públiques.
 
A la reunió hi van assistir tots els directors i directores dels serveis territorials a la Catalunya Central, que van prendre consciència d'aquest pla de mandat i van exposar, a grans trets, els objectius i accions del seu departament respectiu. Entre aquests doncs, hi havia la manlleuenca Dolors Collell, directora dels serveis territorials del departament d'Ensenyament a la Catalunya Central.