Catalunya Central

La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, presideix el primer Consell de Direcció

per Redacció , 19 de setembre de 2018 a les 09:35 |
Reunió del Consell de Direcció de la Delegació del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central | DGGCC
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va presidir aquest dimarts al matí el primer Consell de Direcció de l'administració catalana a la Catalunya Central del seu mandat. A la reunió hi van assistir tots els directors i directores dels serveis territorials dels departaments de la Generalitat a la Catalunya Central.
 

Aquesta ha estat la primera trobada de l'òrgan transversal d'aquesta legislatura i ha servit per exposar el pla de mandat de la delegada, basat en enfortir, quantitativament i qualitativament, la presència de l'administració catalana al territori, en millorar l'eficiència en la gestió del Govern a la Catalunya Central i en diagnosticar i analitzar les necessitats específiques dels municipis i comarques a fi de donar resposta mitjançant la correcta implementació de polítiques públiques.
 

A la reunió hi van assistir tots els directors i directores dels serveis territorials a la Catalunya Central, que van prendre consciència d'aquest pla de mandat i van exposar, a grans trets, els objectius i accions del seu departament respectiu. Entre aquests doncs, hi havia la manlleuenca Dolors Collell, directora dels serveis territorials del departament d'Ensenyament a la Catalunya Central.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació