Recerca

La Generalitat reconeix quatre grups de recerca del CHV i la FHSC

Els ha acreditat com a Grups de Recerca Emergents i a dos els ha atorgat finançament

per Redacció, 18 de setembre de 2018 a les 12:50 |
L'Hospital Universitari de Vic. | CHV
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Quatre grups de recerca que compten amb investigadors del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC) han estat reconeguts per la Generalitat de Catalunya com a Grups de Recerca Emergents. Aquesta condició, que s’atorga a equips d’investigació amb una trajectòria breu de treball conjunt però amb un important potencial, els permet beneficiar-se d’una àmplia difusió de la seva tasca investigadora i accedir a convocatòries per optar a finançament públic. En aquest cas, s'ha atorgat finançament a dos dels grups integrats pel CHV i la FHSC.

Els dos grups de recerca reconeguts i finançats en la convocatòria són sobre cronicitat, liderat per Jordi Amblàs i finançat amb 9.985,08 euros; i sobre models docents i d'atenció en l’àmbit de les cures, liderat per Joan Carles Casas i finançat amb 9.946,45 euros. D'altra banda, també s'ha reconegut el grup de recerca en salut mental i innovació social liderat per Salvador Simó, i en reparació i regeneració tissular, liderat per Marta Otero.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació