El Moviment 30/03 se solidaritza amb Marc Costa

Convoquen una mobilització per donar suport al cap dels Agents Rurals que declara aquest dijous per un presumpte delicte de desobediència per l'1-O a Sant Julià de Vilatorta

Marc Costa
Marc Costa | ACN
Redacció
18 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:39h
El Moviment 30/03 va néixer per donar suport al regidor de Capgirem Vic Joan Coma, el primer càrrec electe investigat per un delicte de sedició. Aquest moviment, on s'hi van adherir personalitats d'arreu del país i de la comarca, ara dona suport a la també al vilatortí Marc Costa, el cap dels Agents Rurals de Catalunya. Costa està citat a declarar aquest dijous per un presumpte delicte de desobediència per la celebració del referèndum de l'1-O a Sant Julià de Vilatorta. Tal com explicava a Osona.com, anirà a declarar "sense cap por".

Aquest mateix col·lectiu, juntament amb Assemblea, Òmnium i CDR, han convocat una concentració a dos quarts de 10 del matí davant del jutjat de Vic per fer-li costat. El col·lectiu també ha donat suport a càrrecs electes perseguits per l'ofensiva judicial antidemocràtica de l'Estat espanyol, com el taradellenc Francesc Homs o la vigatana Marta Rovira, exiliada a Suïssa.