El Circuit d’Osona acull unes apassionants curses del campionat català de kàrting

La jornada compta amb 71 pilots, que disputen 10 curses en les diverses categories

Campionat català de kàrting al Circuit d'Osona.
Campionat català de kàrting al Circuit d'Osona. | Escuderia Osona
Redacció
17 de setembre del 2018
Actualitzat el 18 de setembre a les 8:21h
El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 16 de setembre, la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Les curses han estat molt disputades i algunes no s’han decidit fins al final. En total s’han disputat deu curses, dues per a cada categoria: cadet, aleví-benjamí, Open RACC, júnior i sènior. A la jornada, hi han participat 71 pilots.

En l’Open RACC, doble victòria d’Aleix Costa, que ha tingut com a gran rival a Marc Prat, amb dues segones posicions, a la segona mànega a tan sols una dècima. Alejandro González i Adrià Casas han completat el podi en les dues curses. Sergio Ruiz (FA Rocky) i Eloi González (FA Kart Neoos) s’han alternat les victòries a la categoria cadet, arribant gairebé enganxats a la meta en les dues ocasions. Paul Coubin ha estat el tercer convidat a la festa, amb dues terceres posicions. El resultat ha comprimit encara més els primers llocs d’un campionat apassionant, amb set o vuit corredors optant al liderat.

Gran actuació de Mikel Merino (FA Neos) a la categoria d’aleví, on ha guanyat amb contundència les dues curses. El resultat li permet situar-se com a primer classificat del campionat després que el líder, Louis Leveau, hagi punxat al Circuit d’Osona. En la primera cursa, el podi l’han completat Adrià Mustienes i Quim González; i a la segona, Marc Benítez i Adrià Mustienes, per aquest ordre. Gil Membrado (Escuderia Osona), fill del pilot Josep M. Membrado i que debuta aquest any en el campionat, ha quedat en novena posició a les dues carreres.

En les curses d’aleví, també hi ha corregut l’únic participant i líder del campionat de benjamí, Aleix Piñeira (Kosmic), que ha completat una gran actuació, amb un segon i un tercer lloc a l’escratx final. Per últim, en la categoria sènior, s’han repartit les victòries Marc Ribas (FA Vyctory) i Marc Fugardo (FA Victory). El mateix Fugardo ha aconseguit la segona plaça a la primera mànega, amb Josep Vea a la tercera. David Martínez i Vea han pujat al podi a la segona cursa.