El Teatre Cirvianum estrena una programació amb accent osonenc

L'equipament programa cinc muntatges teatrals de la comarca en el seu darrer trimestre

Durant la presentació dels darrers tres mesos de la programació del Cirvianum de Torelló.
Durant la presentació dels darrers tres mesos de la programació del Cirvianum de Torelló. | Aj. de Torelló
Redacció
17 de setembre del 2018
El Teatre Cirvianum tancarà l'any amb una programació plena de propostes variades i amb una destacada presència d'espectacles amb protagonisme osonenc. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, s'han programat fins a cinc propostes osonenques, dues de les quals són aquest setembre. Precisament, l'espectacle En Peyu i en Dani va donar el tret de sortida aquest divendres passat, en un acte organitzat dins de l'Aplec de Rocaprevera.

La següent cita té un marcat protagonisme local, ja que el grup Xarxa de Torelló presentarà el 29 i 30 de setembre Missatge a l'ampolla. Aquest el tercer dels espectacles que organitza enguany amb motiu del seu 15è aniversari i que engloba les tres disciplines treballades aquests anys: teatre, dansa i música. El dissabte 6 d'octubre arriba Rebota, rebota y en tu cara explota, un dels plats forts del darrer trimestre. Es tracta d'una creació d'Agnès Mateus i Quim Tarrida.

La companyia torellonenca Loropardos i Lluïsos cobla portaran a escena el dissabte 20 d'octubre l'espectacle Festa Major, basat en el disc del mateix nom de La Trinca. Dins la programació també hi ha dos espectacles més d'origen comarcal: la Tarda de gospel del diumenge 28 d'octubre, amb el Cor Carlit i Cocoa Gospel SPT; i Els camins invisibles, de Teatre eSseLa a partir de textos de Lluís Solà, una coproducció de Teatres d'Osona que arribarà al Cirvianum el dissabte 1 de desembre, una setmana després de la seva estrena a l'Atlàntida de Vic.

També s'hi podrà veure l'actor osonenc Ernest Villegas, un dels protagonistes de Mala broma, de Jordi Casanovas. Es podrà veure al Cirvianum el divendres 26 d'octubre. Entre la resta d'espectacles programats destaca l'oferta per a públic familiar, amb noms com Josafat, de la Cia. Passabarret (21 d'octubre), Circo Mediterráneo, de la Cía. Rolabola (4 de novembre), Pinoxxio, dels valencians Anada dansa (11 de novembre) i Les Clink amb la Cia. Les Bianchis (2 de desembre).
Arxivat a