El procés per escollir nou rector de la UVic, en marxa

Es poden presentar candidatures fins al 15 d'octubre

Oriol Amat va renunciar a ser rector el passat juny
Oriol Amat va renunciar a ser rector el passat juny | UVic-UCC
Redacció
17 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:14h
La Fundació Universitària Balmes ha obert des de principis de setembre la convocatòria de selecció del nou rector de la UVic-UCC per al període 2018-2022. Els candidats poden optar a la plaça fins al 15 d’octubre per fer-ho. Després d’haver rebut totes les candidatures, es reunirà la comissió on es triaran els candidats que haurà d’avaluar la comissió executiva de la Fundació Universitària Balmes.

Aquesta comissió està formada per Josep Arimany en representació de l’Ajuntament de Vic, Mercè Rosich en representació de la FUBages, un representant de la Generalitat de Catalunya, Joan Font en representació de la societat civil, i Núria Simó com a representant de la comunitat universitària. A més, també s’incorpora a la comissió Oriol Amat, el que havia de ser el rector, però que hi va renunciar "per motius familiars sobrevinguts". La convocatòria s'ha obert tres mesos després de la renúncia.

També en formen part tres acadèmics externs, el catedràtic de la UAB i expresident del Col·legi de Metges Miquel Vilardell, l’exsecretari general de CIC Claudi Alsina, i el director d’ICREA, Antoni Huerta, que valoraran, prèviament, els candidats en funció dels mèrits acadèmics i de recerca.
Arxivat a