VÍDEOS Emotiu record dels Amics de les Arts per Marta Rovira durant el Mercat de Música Viva de Vic

La política vigatana exiliada a Suïssa agraeix el suport i recorda que "de ser a Vic, ens haguéssim vist a plaça, segur!"

Els Amics de les Arts amb una plaça Major plena de gom a gom.
Els Amics de les Arts amb una plaça Major plena de gom a gom. | Twitter @amicsdelesarts
Redacció
15 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:37h
La plaça Major de Vic s'omple aquesta cap de setmana de música, però també de reivindicació. La capital d'Osona celebra enguany el 30è aniversari del Mercat de Música Viva. Aquesta edició és un de les més reivindicatives per la situació política actual de presos polítics i exiliats. Precisament, aquest divendres a la nit, els tres grups que van omplir el punt neuràlgic de Vic van tenir un record per la política vigatana Marta Rovira, exiliada a Suïssa. Els Amics de les Arts, Ju i Dr. Calypso van vestir la samarreta color magenta que posa "Free Rovira".

Els Amics de les arts van dedicar-li Louisiana o els camps de cotó i el públic va reaccionar amb crits de "Llibertat presos polítics". Marta Rovira, des de Suïssa, va agrair a través de Twitter el suport dels músics, recordant que "de ser a Vic, ens haguéssim vist a Plaça, segur!" Al Sucre, el segon escenari més multitudinari, s'hi va programar el raper mallorquí Valtònyc per protestar per la condemna de presó i el seu exili a Bèlgica.
Arxivat a