L'exposició «D'ONES: (R)evolució de les dones en la música» a Vic

La mostra es pot veure fins el 21 d'octubre

Durant la inauguració amb les autoritats.
Durant la inauguració amb les autoritats. | DTGCC
Redacció
15 de setembre del 2018
L'exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” està des d'aquest setembre a la Capella de la Pietat de Vic. Coindicint amb el 30è Mercat de Música Viva de Vic, la mostra reivindica l’aportació del talent femení en l’àmbit musical al llarg de cent anys i proposa una immersió sonora i documental en l’univers musical femení dels Països Catalans en els diferents gèneres musicals. 

L’exposició, que té com a comissària Helena Morén, té com a protagonistes més de 1.000 artistes femenines al llarg del darrer segle a través de composicions, cançons i videoclips. Per primera vegada al nostre país es planteja un recorregut pels diferents gèneres musicals amb veu de dona a través de cantants, compositores i instrumentistes, un reconeixement a l’empoderament de les dones en tots els espais socials, polítics i culturals.
 
La mostra, que es podrà veure fins al 21 d'octubre, ofereix un trajecte per deu estils que van des de les cançons de bressol fins a les músiques urbanes. L'organitza la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del grup Enderrock i amb el suport de l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament de Vic.
Arxivat a