​Uns 130 autocars surten d'Osona per anar a la Diada per la República

Osonencs i lluçanesos ocupen el tram 18 i 19

Participants de la Diada fent cua a Casa Comella de Vic per comprar els tiquets d'autobús i samarreta.
Participants de la Diada fent cua a Casa Comella de Vic per comprar els tiquets d'autobús i samarreta. | Twitter @ANC_Vic
Redacció
11 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:13h
Centenars de persones surten aquest migdia per desplaçar-se cap a la Diada per la República. Un total de 128 autobusos surten d'Osona (124) i el Lluçanès (4) per ocupar els trams 18 i 19 respectivament. El recorregut va quedar ple aquest dilluns i, com cada any, les inscripcions van créixer a última hora.

En el cas d'Osona, d'on surten més autobusos és Vic amb un total de 22. Com és habitual, molts altres manifestants es desplaçaran a la capital amb transport públic o cotxe particular. Les xifres són lleugerament superiors a les dels darrers anys.

La mobilització d'enguany recorre l'avinguda Diagonal de Barcelona sota el lema "FemLaRepúblicaCatalana", amb una "onada de so gegant" per simbolitzar el clam social per fer efectiu el mandat de l'1-O. Les entitats organitzadores pretenen crear una "onada de so gegant" que recorri tota la Diagonal.

Així es demana als manifestants que facin silenci a les 17.14 hores. L'onada de so ha de recórrer tots els trams -del 37 cap enrere-, des del carrer Castillejos fins a Palau Reial. A mesura que avanci, els manifestants hauran d'aixecar les pancartes i banderes i cridar per fer possible aquesta onada de so.
Arxivat a