Torelló instal·la cinc contenidors per la recollida d'oli vegetal

El projecte és finançat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d'un ajut de la Diputació i l'Ajuntament es fa càrrec del cost de recollir l'oli usat

Un dels nous contenidor instal·lat a Torelló
Un dels nous contenidor instal·lat a Torelló | Aj. de Torelló
Redacció
10 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:26h
Torelló ha instal·lat cinc contenidors per la recollida d'oli vegetal domèstic usat. El nou mobiliari urbà ha estat finançat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, mentre que l'Ajuntament es fa càrrec del cost del servei de recollida de l'oli. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, el projecte s'ha treballat conjuntament amb les escoles i, per això, els contenidors s'han col·locat prop dels centres educatius. El Consorci ha instal·lat un total de tretze contenidors entre els municipis que conformen el seu àmbit territorial.

Els contenidors estan ubicats al carrer Manlleu, Puigdassalit, Enric Prat de La Riba, Enric Vinyeta i la plaça Joan Maragall. Per reciclar l'oli vegetal domèstic usat només cal fer servir una ampolla de plàstic per guardar-lo. Quan està plena es diposita dins d'aquest contenidor. Torelló també instal·larà aviat diverses minideixalleries per tal de facilitar el reciclatge de residus que, fins ara, calia portar directament a la deixalleria de la Vall del Ges, al polígon Mas Les Vinyes.
Arxivat a