VÍDEO Marta Rovira demana des de Berna que la Diada es converteixi en una «riuada de gent»

La secretària general d'ERC envia un missatge d'agraïment i suport als participants del sopar groc de Taradell, on hi havia els seus pares

Marta Rovira des de Verna, després de celebrar l'acte de la Diada a Berna
Marta Rovira des de Verna, després de celebrar l'acte de la Diada a Berna
Redacció
09 de setembre del 2018
Actualitzat el 11 de setembre a les 11:38h

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha enviat un missatge aquest dissabte des de Berna, concretament al sopar groc de Taradell on han assistit els seus pares, Joan Rovira i Rosa Vergés, i hi ha hagut una ponència de l'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas. Allà, la republicana ha cridat a mobilitzar-se i tornar a repetir les "riuades de gent" que caracteritzen, durant els últims anys, les Diades de l'11 de setembre. 

"Vull demanar-vos que us mobilitzeu per la Diada Nacional, és molt important tornar a fer aquestes riuades de gent a Barcelona, és molt important que aprofitem la Diada per dir que no ens hem aturat, que hi som, que volem continuar i que els catalans tenim tot el dret del món a decidir democràticament què volem ser com a poble", ha afirmat en un vídeo que s'ha retransmès davant dels participants en l'acte osonenc. 

Les paraules de Rovira han estat gravades després de participar, durant el migdia, en la manifestació de l'11 de setembre a Berna convocada per l'ANC de Suïssa. L'acte de Berna ha començat a les tres de la tarda, ha comptat amb un concert on Bernat Català al piano i el tenor Fabio Antoniello han interpretat peces d'Eduard Toldrà. A més, Vanessa Tor ha recitat textos de Pere Quart i Carles Riba. El punt final l'han posat l'Estaca i Els Segadors, cançons que ha cantat el públic.