La Policia Local deté un veí de Torelló que volia robar a Manlleu

Un altre dels pispes ha fugit corrents

Redacció
06 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:19h
La Policia Local de Manlleu ha detingut aquesta matinda un veí de Torelló acusat de robatori amb força i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Els fets han ocorregut aquesta matinada, quan dos homes intentaven entrar a l’interior d’un habitatge del barri de Gràcia. A l’arribada de la Policia Local han fugit per carrers diferents i la patrulla ha aconseguit aturar-ne un, el qual va mostrar una forta resistència.

Passada la mitja nit es rep a la centraleta de policia una trucada alertant que en un habitatge del barri de Gràcia hi ha dues persones intentant entrar a l’interior. La patrulla va al lloc i veu les dues persones, una manipulant el pany de l’habitatge i l’altra donant cops de peu a la porta.

Els dos individus, en detectar la presència policial, fugen del lloc corrents i per dos carrers diferents. La patrulla aconsegueix aturar-ne un d’ells al carrer Tarafa. L’home és un veí de Torelló de 20 anys. Durant la fugida aquest ha llençat una eina, davant de la porta de l’escola Casals-Gràcia, un tornavís que els agents recullen i encarten en diligències.

Es comprova que efectivament la porta d’un immoble està forçada i la finestra d’un altre immoble està oberta, observant marques de forçament a les motllures. Davant aquests indicis es procedeix a la detenció de l’home. 

Des de la Policia Local s’agraeix la col·laboració ciutadana alertant de casos com aquest.
Arxivat a