Mossos d'Esquadra

L'Escola de Policia de Catalunya acull la primera promoció de mossos en set anys

Un total de 510 aspirants han començat el curs aquest dilluns

per Redacció , 4 de setembre de 2018 a les 12:20 |
Aspirants, després de graduar-se a l'ISPC. | Mossos d'Esquadra
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un total de 510 aspirants a mossos d'esquadra i 379 a policia local han començat aquest dilluns el curs de formació bàsica policial a l'Escola de Policia de Catalunya, a Mollet del Vallès. Aquesta 32a promoció és la primera que compta amb aspirants a mosso des del curs 2011-2012, arran de l'acord de la Generalitat i el govern espanyol en la Junta de Seguretat de Catalunya del juliol de l'any passat. El curs per aquests 889 aspirants s'acabarà al juny, després de 1.275 hores de formació teòrica i pràctica. Un cop superat el curs, faran un període de pràctiques d'un any més als cossos respectius.

La formació impartida a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) fa especial èmfasi, segons la Conselleria d'Interior, en la transmissió dels valors de "proximitat, compromís, integritat, respecte, voluntat de servei i sentiment de pertinença". En aquest sentit, els alumnes treballen aprenent tècnica policial, amb fonaments legals per a la pràctica policial i formació en deontologia i drets humans.

 

Participació