La gresca de les festes a Santa Eugènia de Berga s'allarga fins aquest dilluns

Les del Barri del Rossinyol continuaran tot el cap de setmana i el torn de la Festa Major fins al dia 3 arriba ple d’activitats

Cartell de la Festa Major d'enguany.
Cartell de la Festa Major d'enguany. | @AjuntamentSEB.
Redacció
31 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:03h
Com cada any les festes del barri del Rossinyol, són com ja és habitual, preàmbul de la Festa Major del municipi. Durant el cap de setmana una pila d’activitats complementaran el cartell iniciat aquest passat dijous amb cinema a la fresca i es clourà diumenge amb un esmorzar, un dinar popular i ball de sardanes a la tarda.
 
Dimecres dia 29 d’agost va arrencar la Festa Major de Santa Eugènia de Berga amb la disfressa de carrers, activitat que engresca als veïns a engalanar els seus carrers i que any rere any mostren la seva creativitat. Dijous va continuar amb un sever led rapos (sopar del revés) al gimnàs de l’escola. El jovent i la música seran els protagonistes aquest  divendres: la tarda començarà, amb la 6ena Rua de Carnaseb (la rua de Carnestoltes d’estiu) i la cercavila de catalanets i catalanetes amb batucada. Al vespre, sopar d’entrepans, pregó i presentació dels nous pubills, serà el preludi de més música i festa pel jovent a la zona esportiva.

Dissabte un trenet recorrerà els carrers del poble per poder veure els carrers engalanats durant tot el dia. El migdia la Plaça Major s’omplirà per celebrar el dinar popular de Festa Major. A la tarda, un torneig de voleilbol, el clàssic Tallagespa Motorshow, El 1er partit de lliga del Santa Eugènia a Tercera Catalana i un espectacle infantil donaran pas a la festa nocturna, amb el sopar popular, ball de gala i concerts.

Diumenge al matí hi haurà diverses activitats a la Plaça Major per gaudir en família, a la tarda cafè concert amb l’orquestra Venus, futbol, sardanes i ball de gala, i a la nit un sopar d’entrepans. Dilluns, dia 3, el protagonisme serà pels més menuts: xocolatada, inflables i escuma,.. i a la tarda jocs de cucanya pels menuts i ball al pavelló. Tancarà els actes de Festa Major l’ASCURSEB amb l’obra de teatre de Festa Major.

Durant tots els dies de Festa Major es podrà visitar l’exposició de manualitats i d’aquarel·les a la Sala de Plens de l’Ajuntament que organitzen vàries entitats del municipi i participar al concurs de fotografia a Instagram amb els hastags #fmseb18 i #centrecivicseb.
 

Cartell de la Festa Major d'enguany. Foto: @AjuntamentSEB