Tres entitats socials de Balenyà reben 50.000 euros en un concurs de projectes

És la 2a edició del certamen, organitzat per l'Ajuntament i Bon Preu, que ha guardonat l'AMPA de l'Escola Joan XXIII, Amics de Balenyà i l'Associació de Fidels de l'Ajuda

Redacció
01 de setembre del 2018
Foto dels guanyadors del concurs de projectes d'entitats.
Foto dels guanyadors del concurs de projectes d'entitats. | Bon Preu.
L'AMPA de l'Escola Joan XXIII, Amics de Balenyà i l'Associació de Fidels de l'Ajuda s'enduen 50.000 euros en premis del concurs de projectes d'entitats de Balenyà. Es tracta de la segona edició del certamen on, enguany, s'hi ha presentat 5 associacions.

Un jurat format per 3 representants de Bon Preu i 2 de l'Ajuntament de Balenyà va valorar totes les propostes el passat 22 d'agost. Tal com explica el mateix grup de supermercats, per a l'avaluació es van tenir en compte quatre barems: resoldre un problema, rellevància del col·lectiu, abast de la proposta i la sostenibilitat.
 
Entitats guardonades
1r Premi (25.000 euros): AMPA de l'Escola Joan XXIII (85,7 punts) pel projecte aula de robòtica.
2n Premi (12.500 euros): Amics de Balenyà (78,5 punts) amb la iniciativa transformació educativa de l'escola bressol.
3r Premi (12.500 euros): Associació de Fidels de l'Ajuda (77,5 punts) amb la proposta restauració de la torre del campanar del santuari.

el lliurament dels xecs per a les tres entitats guanyadores es va fer el passat divendres 24 d'agost durant els actes de la Festa Major de Sant Bartomeu. El cap de Relacions Externes de Bon Preu, Josep Castany, va ser l'encarregat de repartir els guardons.
Arxivat a