​Es reprèn la recerca de la veïna de Sant Hipòlit desapareguda a Tavertet des de dilluns

Hi participen una dotzena de dotacions dels Bombers, mossos, SEM i una cinquantena de voluntaris dividits en grups

La dona desapareguda a Tavertet
La dona desapareguda a Tavertet
Redacció
30 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:42h
Els equips de rescat han reprès aquest dijous al matí la veïna de Sant Hipòlit de 70 anys desapareguda des d'aquest dilluns a Tavertet (Osona), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El dispositiu mobilitza una dotzena de dotacions entre les quals es troben efectius del Grup de Recerca Canina (GRC), del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), i del Grup d'Emergències Mèdiques.

També hi ha desplegats a la zona efectius dels Mossos d'Esquadra - amb la unitat de muntanya i també la canina - i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Així mateix, Creu Roja d'Osona ha desplaçat voluntaris al lloc i també hi ha una cinquantena de ciutadans buscant, dividits en grups i acompanyats de serveis d'emergències.

La recerca s'està focalitzant en tornar a repassar els vorals de camins i carreteres de forma més intensa, a peu. Així mateix, els equips de muntanya estan inspeccionant els fons dels torrents i també la part de baix dels cingles de Tavertet que l'helicòpter ja ha sobrevolat. L'avís es va produir dilluns al vespre, al voltant de les set, després que al migdia es trobés a faltar la dona, que pateix Alzheimer.