El club de la ciutat de Vic ha aconseguit fins a 3 medalles d'or en les categories aleví, femení absolut i veterans

Raquel Larrubia, campiona aleví a Cassà 2018.
Raquel Larrubia, campiona aleví a Cassà 2018. | Vic Tennis Taula
30 d'agost del 2018
Els esportistes del Girbau Vic TT surten com a principals vencedors de la 36a edició del torneig 24 hores de Tennis Taula de Cassà de la Selva. D'aquesta manera, la jove jugadora de la pedrera del conjunt vigatà Raquel Larrubia s'ha proclamat campiona de la categoria alevina pocs dies després d'haver assolit la 3a plaça a l'Open Internacional Zona TT de Calella. Larrubia ha vençut a la francesa Calixta Sicart del TT Mer a la final del torneig. En la mateixa prova, la benjamina del Vic Irina Gimeno ha quedat 6a.

Tal com explica el mateix club, Clàudia Caymel ha guanyat la final del femení absolut en vèncer per 3-2 al nou fitxatge del Balaguer Villart Logístic, la polonesa Aneta Olendzka. El tercer or del Girbau Vic TT l'ha aconseguit Jordi Pladevall en la categoria de veterans, després de superar a Andrés Cano del CN Sabadell.

Clàuda Caymel, al torneig de Tennis Taula de Cassà de la Selva. Foto: David Fajula