Centelles, a punt per a la Festa Major

Del 29 d'agost al 2 de setembre, el municipi acollirà activitats per a tots els públics i edats

Presentació del programa de Festa Major
Presentació del programa de Festa Major | Toni Carrasco
Toni Carrasco
29 d'agost del 2018
Actualitzat el 31 d'agost a les 15:55h
Tot és a punt per a l'arrencada de la Festa Major de Centelles, que començarà aquest dimecres 29 d'agost i acabarà el pròxim diumenge 2 de setembre. El tret de sortida de la celebració el donarà la lectura del pregó a càrrec d'Ariadna Masó, una jove centellenca que viu a Londres i treballa a l'empresa de gestió d'actius financers Barings. Masó va aparèixer a la llista The 30 Under 30 Europe 2017 de la revista Forbes com a una de les joves promeses més influents en l'àmbit mundial dins la categoria de finances.

D'altra banda, i en el marc dels actes previs a la Festa Major, el passat diumenge 26 d'agost el Centre d'Art El Marçó Vell va acollir el 76è Premi Centelles de Pintura. El guanyador del concurs va ser Josep Manel Aznar Díaz de Sant Quintí de Mediona, que es va endur una dotació econòmica de 3.500 euros per l'obra La bicicleta. Les dues mencions honorífiques van ser per a Clara Vidal, d'Esplugues, i Khong Chung, de Cartagena.
 

Entrega del Premi Centelles de Pintura a Josep Manel Aznar Díaz. Foto: Toni Carrasco


Nova edició de la Trobada de Gegants

Tal com informa Toni Carrasco, el proper diumenge 2 de setembre es farà 39a edició de la tradicional Trobada de Gegants. Comptarà amb la participació de dotze colles del barri de Gràcia de Sabadell, Palamós, Igualada, Flaçà, Castellnou de Seana, Castellterçol, barri de Santa Anna de Vic, Torelló, Ripollet, Hostalets de Balenyà, Aiguafreda i els amfitrions en Perot, la Coloma i els capgrossos de la família de can Mitja Pela.

D'entre les activitats per a joves destaquen les nits temàtiques a la Riera Blanca, amb la nit de reggae Centelles Jamaican Beats del dimecres dia 29 d'agost, L'enCOLOMAda del dijous 30, la Guatekimber del divendres 31 que es portarà a terme entre la plaça Major i la Riera Blanca, i la White Fest del dia 1 de setembre.

Teatre i activitats pels més menuts

El teatre no hi faltarà a la Festa Major d'enguany, que viurà les representacions del musical El Malson a càrrec d'El Triquet. el que fa Els més petits, en canvi, podran gaudir de la festa Holi, el Vici-Aigua, la festa de l'escuma o l'espectacle d'El Pot Petit.

Consulta el programa sencer aquí

Arxivat a