Sant Julià de Vilatorta es prepara per acollir el 34è Torneig de Bàsquet

A la competició hi participaran uns 200 equips, entre els quals l'FC Barça Lassa, el BAXI Manresa, el Morabanc Andorra, el Divina Seguros Joventut o diverses universitats americanes

Imatge d'arxiu d'un partit entre la Universitat West Virginia contra la selecció catalana.
Imatge d'arxiu d'un partit entre la Universitat West Virginia contra la selecció catalana. | David Fajula.
Redacció
30 d'agost del 2018
Sant Julià de Vilatorta donarà inici aquest divendres 31 d'agost a la 34a edició del Torneig de Bàsquet, Gran Premi Diputació de Barcelona. S'espera que uns 200 equips de 15 poblacions de quatre comarques catalanes participin en una competició que tindrà tres dies de durada i acabarà el diumenge 2 de setembre.

Tal com explica l'organització, Sant Julià de Vilatorta també rebrà la visita de fins a quatre equips ACB. D'aquesta manera, dissabte a les 8 del vespre el BAXI Manresa s'enfrontarà al Morabanc Andorra, i diumenge a les 6 de la tarda serà el FC Barcelona Lassa qui es veurà les cares amb el Divina Seguros Joventut.

Paral·lelament, el Torneig de Bàsquet, Gran premi Diputació de Barcelona tornarà a ser la seu de la Supercopa de la Federació Catalana d'Esport de Persones amb Discapacitat Física. Enguany, el CE Global Basket/UAB de Sabadell disputarà la final contra el CB Costa Daurada de Tarragona diumenge 2 de setembre a les 12 del migdia.

Més esdeveniments i partits d'elit

Com ja és habitual, El divendres 31 d'agost tindran lloc el Concurs d'Esmaixades i el Concurs de Triples dins el ja clàssic All Stars. Al mateix dia, l'entrenador del Divina Seguros Joventut, Carles Duran, farà una sessió tècnica per a entrenadors sobre la "tècnica individual amb detalls defensius". I a les 8 del vespre, el Barça Lassa B jugarà un partit d'exhibició contra un combinat d'Angola.
 

Imatge d'arxiu del concurs de triples. Foto: Torneig BBVA de Bàsquet

 

Al llarg del mes d'agost, s'ha disputat el pretorneig que ha acollit partits amb universitats americanes NCAA masculines i femenines, el Mega Bemax masculí de Sèrbia, els equips ACB Estudiantes i Joventut, i el Celje femení d'Eslovènia. Aquest dimecres 29 d'agost es jugarà el Trofeu Albert Tobal de la categoria cadet, i el dijous 30 d'agost tindrà lloc el Trofeu Dídac Herrero de la categoria junior.

Consulta els horaris i les pistes on es jugaran els partits