Quimi Portet, Núria Graham i Paula Valls, els tres representants osonencs del Festival Acústica

Del 30 d'agost al 2 de setembre Figueres acollirà una quarantena de concerts i espera repetir els 100.000 espectadors d'anys anteriors

Quimi Portet en concert.
Quimi Portet en concert. | José M. Gutiérrez.
Redacció
27 d'agost del 2018
Actualitzat el 28 d'agost a les 14:33h
El Festival Acústica, que se celebrarà a Figueres del dijous 30 d'agost al 2 de setembre, tindrà 3 destacats artistes osonencs en el seu cartell. En total, l'edició d'enguany compta amb una quarantena de concerts gratuïts dels principals artistes catalans.

Pel que fa a la presència de cantants osonencs, el cantautor Quimi Portet presentarà el seu nou disc Festa Major d'hivern dijous 30 d'agost a les 11 de la nit a la plaça Catalunya. La vigatana Núria Graham actuarà el dissabte 1 de setembre a les 9 del vespre a la plaça de la Palmera. I, al mateix dia, la cantant Paula Valls tocarà el seu nou disc I Am a partir de dos quarts de 10 del vespre a la plaça Josep Pla.
 

Paula Valls en una imatge promocional Foto: Imatge promocional



Com ja ha aconseguit en passades edicions, el festival espera tornar a acollir uns 100.000 espectadors. De fet, tan sols el Primavera Sound i el Sónar superen a l'Acústica de Figueres en espectadors.

Un festival compromès amb la música catalana

Tal com informa l'organització, el 90% de la programació de l'Acústica la formen artistes catalans, fet que l'hi ha permès rebre la distinció Festival Estratègic de Pop-Rock de Catalunya que atorga la Generalitat de Catalunya.

L'edició d'enguany reunirà grups i músics catalans amb tan renom com ara Love of Lesbian, Els Catarres, Alfred Garcia, La Raíz, Albert Pla, Joan Dausà, Mishima o Doctor Prats.
 

Consulta tota la programació