S'obren les inscripcions per al pròxim curs de natació a la piscina de Manlleu

Els dies per apuntar-se als cursos infantils varien segons el curs escolar del participant

La Piscina Municipal de Manlleu.
La Piscina Municipal de Manlleu. | Ajuntament de Manlleu.
Redacció
23 d'agost del 2018
Un any més la Piscina Municipal de Manlleu ofereix cursos de natació i altres activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells. A partir del 3 de setembre, tots els adults que vulguin participar en algun dels cursos oferts durant la temporada 2018/19 s'hi podran apuntar. 

Quant a cursos infantils, s'han marcat uns dies d'inscripció concrets segons el curs escolar del participant, amb l'objectiu de reduir cues i seguir amb la individualització de cada usuari, prioritzant els empadronats a Manlleu o socis de la piscina. Del 3 al 5 de setembre es podran apuntar nadons i a partir de P1 fins a P4. Els dies 6 i 7, P6 i 1r de primària. Els 12 i 13 de setembre 2n i 3r, i el dia següent 4t i 5è. I finalment, el dia 17 de setembre 6è, 1r i 2n d'ESO i joves fins a 17 anys. 

Les inscripcions es tramitaran a la recepció de la mateixa Piscina Municipal. Per als empadronats fora del municipi, tant inscripcions d'adults com infantils es podran fer a partir del 18 de setembre. 

Per a tramitar la inscripció caldrà un document d’identitat, per a prendre les dades personals tant dels participants com del pare, mare o tutor en cas que sigui menor d’edat. També, s'haurà d'abonar la totalitat de l'import del curset.

Els cursos seguiran la periodicitat dels cursos escolars, és a dir, estructurats en tres trimestres. El primer començarà el dia 24 de setembre i tindrà una durada d'onze sessions. 





 
Arxivat a