Sant Hipòlit de Voltregà tornarà a viure la llegenda del Drac que Vol Tragar

Des d'aquest divendres 24 d'agost fins al 3 de setembre viu la Festa Major d'estiu

El Drac que Vol Tragar.
El Drac que Vol Tragar. | Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.
Gil Capdevila
21 d'agost del 2018
Sant Hipòlit de Voltregà acomiadarà l'estiu, com cada any, de la millor manera possible. Aquest divendres el municipi donarà el tret de sortida a la Festa Major amb la concentració de cabres, cabrits i cabrons, tot seguit del passacarrers "rociero" i l'XI edició del Drac que Vol Tragar, que culminarà amb la Dracfest.

Quant a concerts, el cartell l'encapçala el grup punk Piperrak, que la mateixa nit del divendres 31 d'agost compartirà escenari amb el grup euskera Gatibu, Juantxo Skalari & la Rude Band i finalment, Sleeping The Monkey. Però això no és tot, perquè el diumenge 2 de setembre Buhos i Sixtus s'encarregaran de concloure la XIX edició de Patins Bar. 

L'esport també estarà present a la Festa Major amb una cursa d'orientació organitzada pel Centre Excursionista del Voltreganès dimarts dia 28 d'agost. I per els que no vulguin fer esport però si veure'l, tant el Club Patí Voltregà femení com masculí disputaran un partit al Pavelló Municipal contra el Reus Deportiu i el HC Caldes, respectivament. A més, el diumenge dia 2 de setembre el Club Futbol Voltregà jugarà el Partit de Festa Major a les 5 de la tarda davant l'AEC Manlleu 'B'.

També cal destacar actes com el Sopar de Barretets i Barretots d'aquest dissabte, on l'únic requisit és portar un bon barret -preferiblement casolà-, i La Repesca, una competició per equips amb temàtica del Mundial de Rússia on hauràs de defensar el teu país preferit en una sèrie de proves.

A més, com cada any, es celebrarà la Trobada de Gegants, el Torneig Llampec d'Escacs, la Baixada de "Correpassillos", el Quinto Popular, el Cinema a la Fresca, el Concurs de Pesca, el Campionat de Botifarra, el Ball de Festa Major i les Havaneres amb els Pescadors de l'Escala.