El Centre d'Arts Contemporànies de Vic presentarà una exposició sobre la llibertat d'expressió

"Presos polítics a l'Espanya contemporània", de Santiago Sierra, "Des del Groc", de Marià Dinarès, i "Mantra del record", de Quim Moya s'exposaran a la capital d'Osona l'1 de setembre

Una de les obres de Santiago Serra.
Una de les obres de Santiago Serra. | Santiago Serra.
Redacció
21 d'agost del 2018
L'ACVic Centre d'Arts Contemporànies de Vic presentarà una exposició amb col·laboració de l'Ajuntament de Vic que plasmarà tres visions artístiques referents a la llibertat d'expressió. Els artistes mostraran a través d'un recull d'obres de diverses disciplines artístiques la seva visió del moment social i polític actual.

Santiago Serra evidenciarà l'existència de presos polítics amb la seva obra "Presos polítics a l'Espanya contemporània", composta de 24 fotografies. A més l'exposició també inclou altres presos de l'Estat com ara els joves d'Altasu o els titellaires de Madrid.
 

Una de les obres de Santiago Serra Foto: Santiago Serra


Mentrestant, Marià Dinarès presentarà "Des del groc", una nou peces pictòriques amb el color groc com a protagonista i amb un caire simbòlic pel moment sociopolític actual. Aquestes pintures són una combinació de denúncia social i expressió personal.
 

Marià Dinarès fent una de les seves obres Foto: Arnau Dinarès


I per concloure aquesta tríada es troba Quim Moya amb "Mantra del record", un mosaic el·laborat a partir de dibuixos dels polítics catalans. Tots aquests retrats que Moya ha anat fent mentre seguia el procés, els ha publicat a Instagram a @mantradelrecord
 

Quim Moya creant una de les seves obres Foto: Monmar Comunicació


L'exposició s'inaugurarà l'1 de setembre a les 7 del vespre, i es podrà visitar a l'ACVic fins el 16 del mateix mes. 
Arxivat a