La CronoDipòsit popular de Taradell celebrarà la seva cinquena edició

La cursa popular inclosa dins els actes de la Festa Major es farà el proper dimarts 21 d'agost

Redacció
17 d'agost del 2018
La Festa Major de Taradell comptarà per cinquena vegada amb la CronoDipòsit, una cursa popular que tindrà lloc el proper dimarts a dos quarts de set del vespre. 

La CronoDipòsit és una oportunitat única de competir en una cursa que, tot i ser gratuita, compta amb cronometratge professional. L'objectiu dels participants és completar un petit circuit pels jardins del Centre cultural Costa i Font i pujar les 108 escales que hi ha fins a dalt el dipòsit d'aigua en el menor temps possible. Actualment, el record masculí es troba en 37,631 segons i el femení en 44,835.

Hi haurà premis per als tres primers classificats tant de categoria masculina com femenina. També hi haurà algun sorteig i un petit obsequi per als participants.
 

Una corredora realitzant la prova Foto: Taradell.com


A més, el públic assistent també tindrà l'oportunitat de aconseguir un premi a través d'un concurs de fotografia d'Instagram. La millor fotografia de la cursa guanyarà un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita de Taradell. Les bases del concurs es podran consultar al perfil d'Instagram @taradellpuntcom.

 
Arxivat a