L'ACVic celebra el 30è MMVV amb una exposició

La mostra "Echo" s'inaugurarà l'1 de setembre

Una de les peces de la mostra del vallesà.
Una de les peces de la mostra del vallesà. | Vicens Vacca
14 d'agost del 2018
L'ACVic Centre d'Arts Contemporànies també se suma a la celebració del 30è aniversari del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV). A partir de l'1 de setembre es podrà visitar l'exposició sonora "Echo", de l'artista vallesà Vicens Vacca. Tal com explica l'artista, l'obra mostra "l'enorme commoció i convulsió viscuda a la música pop i rock als anys 50 i 60 amb una sèrie de músics que van canviar el panorama musical".

Així doncs, la peça es troba dins d'un marc i "reprodueix cíclicament una pista síncrona doble de so, composta amb peces originals alterades de Bob Dylan, Chuck Berry, Elvis Presley, James Brown, Jimmy Hendrix, Little Richard, Stevie Wonder, The Beach Boys i The Who en presència d’un reproductor mut de cinta magnètica i un rellotge de polsera".

L'exposició és una les moltes activitats que el MMVV ha coorganitzat amb diferents entitats i institucions de la ciutat per la celebració del seu 30è aniversari. El mateix dissabte 1 de setembre també s'estrenaran tres exposicions més sobre la llibertat d'expressió: "Presos polítics a l'Espanya Contemporània", de Santiago Sierra, "Des del Groc", de Marià Dinarès, i "Mantra del Record", de Quim Moya.
 
Arxivat a