Sant Pere de Torelló reformarà la teulada del pavelló

Les obres s'allargaran fins al setembre

El pavelló municipal de Sant Pere de Torelló.
El pavelló municipal de Sant Pere de Torelló. | Aj. de Sant Pere de Torelló
Redacció
13 d'agost del 2018
Aquesta setmana Sant Pere de Torelló inicia les obres de millora de la teulada del pavelló. Es tracta d'uns treballs per arreglar les goteres i l'afectació per uralita de la teulada. El projecte es finança amb l'ajut de Diputació de Barcelona i que s'allargarà fins a mitjans setembre.

Tal com explica l'Ajuntament, durant els 22, 23, 24 i 25 d'agost una empresa desmuntarà la part de teulada d'uralita i es tallarà la circulació d'accés a tot el perímetre que envolta el pavelló des de les 6 a les 11 del matí. Per aquest motiu, la piscina també es veu afectada i haurà d'obrir mitja hora més tard al matí, però allargarà cap al vespre. Pel que fa al Gimnàs només els dies 22 i 24 quedarà tancat el servei en horari de matí.

Des de l'Ajuntament recomanen que els veïns de la zona no ventilin durant els quatre dies de tractament de la uralita, entre les 6 i les 11 del matí. La resta de dies que es faran les obres quedarà afectat l'aparcament i circulació del carrer Sant Pere en la banda de la paret del pavelló; que també afectarà els usuaris de la piscina i el gimnàs.