Manlleu fixa per a finals d'any la reobertura del Teatre Centre

Tot i que l'equipament no estarà acabat del tot, ja s'hi podrà fer teatre

El Teatre Centre de Manlleu, en una imatge d'arxiu
El Teatre Centre de Manlleu, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
07 de setembre del 2018
L'Ajuntament de Manlleu ha fixat la reobertura del Teatre Centre per a finals d'any. Actualment s'està portant a terme la segona fase dels treballs que es preveu que culmini el novembre. Tot i que l'equipament no estarà acabat del tot, ja s'hi podrà fer teatre perquè la tercera fase afecta principalment les sales superiors.

Durant el novembre, la Diputació de Barcelona s'ha d'encarregar d'equipar el teatre amb sistemes d'il·luminació i maquinària; uns elements que ja estan projectats. La tercera fase, que comprèn les sales del pis superior o una part dels vestuaris, està previst que es licitin durant el mes de gener i es construeixin durant el primer trimestre de 2019.

Més de 10 anys...

Les obres de rehabilitació del Teatre Centre de Manlleu van començar l'any 2006, però els problemes de finançament i titularitat van fer que al cap de tres anys s'aturessin. Aquesta segona fase està valorada en uns 1,3 milions d'euros. Per la tercera fase, el llavors conseller de cultura Santi Vila es va comprometre a enllestir la totalitat de l'edifici, el 2019. Un termini que ha quedat estroncat pels imprevistos de darrere hora, com la fallida de l'empresa que s'encarregava de les obres.
Arxivat a