La Policia Local de Manlleu estrenarà comissaria a principis del 2019

El cos s'ubicarà a l'antiga potabilitzadora i actualment s'està adaptant les instal·lacions

Antiga potabilitzadora de Manlleu, on es vol ubicar la nova comissaria de la policia local de Manlleu.
Antiga potabilitzadora de Manlleu, on es vol ubicar la nova comissaria de la policia local de Manlleu. | Adrià Costa
24 d'agost del 2018
Després de l'enderrocament dels dipòsits de l'antiga potabilitzadora, l'Ajuntament de Manlleu està treballant per adaptar les instal·lacions d'aquest espai que s'ha de convertir en la nova comissaria de la Policia Local.

Tal com explicava l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, en una trobada amb la premsa, l'enderroc "era la part més complexa" i, per tant, es preveu que el primer trimestre de l'any vinent es pugui fer "el trasllat efectiu". La intenció és licitar les obres entre el setembre i l'octubre. Actualment, la comissaria està situada a l'entrada del consistori manlleuenc.

La primera intenció de l'ajuntament era situar la comissaria a la zona del Poquí. Estava previst que quan el Mercadona hi construís un supermercat, s'adaptés unes instal·lacions i que la mateixa cadena assumís els costos de la carcassa de l'edifici. Així, les obres interiors i d'adequació anaven a càrrec de l'Ajuntament. Finalment s'ha descartat aquesta idea.
 

Antiga potabilitzadora de Manlleu, on es vol ubicar la nova comissaria de la policia local de Manlleu. Foto: Adrià Costa

Arxivat a